icoon food on tour foodtruck logo

Frie Wheely

Klaar voor de ultieme Belgische smaaksensatie op jouw feestje? Met onze mobiele frietkar smul je van knapperige frietjes. Kies verder uit een ruim aanbod aan watertandende snacks, sappige broodjes en verrukkelijke sauzen. Time fries when we are with you, dus waar wacht je op? Onze frietkar foodtruck rijdt met plezier richting jouw event! Ontdek ons aanbod en formules hieronder.

icoon food on tour foodtruck frietjes Frie wheely

Ons aanbod

Een frietkraam zonder snacks? Dat gaat niet! Naast onze overheerlijke frietjes kan je ook smikkelen van de volgende snacks en burgers.

Staat jouw favoriete snack niet in de lijst? Ben je vegetariër? Of heb je last van een glutenallergie? Vraag jouw offerte aan en wij maken een samenstelling op maat.

Broodjes

Bicky burger

Snacks

Sito

Frikandel

Viandel

Goulashkroket

Vleeskroket

Boulet

Kipcorn

Mexicano

Bamiblok

Kaaskroket

Cervela

Chicken nuggets

Stoofvlees

Goulash

Goulash

Onze formules

Grote honger? Of eerder een knabbeltje bij de babbeltjes? We hanteren 2 vaste formules afhankelijk van jouw wensen:

Time fries
when we are
with you

Basis

Zin in een vieruurtje of late-night-snack tijdens jouw event? Snoep van een medium frietje met saus en één snack naar keuze.

€ 7.50 per persoon*

*excl. vaste kosten & km-vergoeding

Plus

Wil jij naast frietjes en snacks ook smikkelen van broodjes of huisgemaakt stoofvlees? Geniet van ons volledig gamma à volonté.

€ 11.50 per persoon*

*excl. vaste kosten & km-vergoeding

Wil je liever een formule op maat voor jouw verjaardagsfeest, bedrijfsevent of opendeurdag? Ook dat kan. Wij stellen met plezier een persoonlijke offerte voor jou op.